8 POINTS FACELIFT

8 Punktlift

Vil du ha et mer ungdommelig, men likevel naturlig løftet utseende? 8 Point Lift er en teknikk for å gjenopprette volum på 8 strategiske områder, noe som gir maksimal løft og støtte ved hjelp av en relativt liten mengde dermal fyllstoffer. Resultatene er øyeblikkelige, med minimal ubehag.
Denne teknikken er ideell for alle som begynner å legge merke til litt hudslapphet. De vanligste tingene som folk med hudlakksrapport inkluderer:

hud sagging eller ansikt ‘slippe’
«Trøtt» ser under øyeområdet
Jowls danner langs kjevelinjen
Når vi blir eldre, mister viktige områder i ansiktet sitt volum. Den 8-punktsløftingen retter seg mot disse nøkkelområdene ved hjelp av et hydratiserende dermal filler, for å skape et vakkert, naturlig løftet resultat med minimal ubehag.
Den 8-punkts metode ble opprettet av den verdensberømte brasilianske plastikkirurg Mauricio de Maio.
De 8 strategiske løftepunktene er en generell retningslinje som skal tilpasses dine behov. En personlig konsultasjon er nødvendig for å bestemme det beste «totalt utseende» for ansiktet ditt. De 8 hovedområdene inkluderer:

1 og 2: Cheek bein / struktur: En liten mengde volum i området forbedrer kinnbenet og hjelper ofte med å løfte nasolabialene

3: Tåre gjennom / midface: Reduserer utseendet av trette huler under øynene. Hvis du har betydelige huler, kan det hende du trenger ekstra produkt med et mykere, mer fleksibelt dermal filler for å hjelpe med dette.

4: Nasolabial fold ved siden av nesen: Dette området dypes ofte med alderen, så å legge til volum her kan bidra til å gi et mer ungdommelig utseende. Noen liker å ha nasolabiale folder, mens i andre er det aldring og dermal fyllstoff kan være til nytte.

5: Munnhjørner: Munnens sving med alder gir en «ned rynke» som kan få oss til å se trist eller bittert ut. Å skape litt støtte med dermal filler kan ikke bare løfte ansiktet, men få oss til å se lykkeligere også!

6. Prejowl-område: Volummangel i kjeve-, kind- og hakeområdet kan alle bidra til jowlformasjon, så erstatning av volum i hulen langs kjevelinjen, sammen med de andre områdene i 8 Point Lift, kan alle bidra til å redusere eller forbedre jowls.

7. Jawline: Når vi blir eldre, mister vi kjeftens vinkel eller vinkel, noe som bidrar til å løfte og støtte underlaget, slik at nedre ansiktet begynner å falle fremover, noe som bidrar til jogging og sagging. En subtil forbedring av kjevevinkelen kan bidra til å løfte disse områdene. Hvis du har betydelig tap av volum i dette området, kan det hende du trenger mer produkt og forskjellige teknikker for å få de beste resultatene.

8. Nedre kinnvolum / bukkalområde: Hulling i buccalområdet kan bidra til «trekkspenne» -linjene og kan få oss til å se på seg, mens behandling av dette området med fyllstoff kan bidra til å forbedre kinnets naturlige kurve og struktur.

KLIKK HER for å se en video på 8 Point Lift

Irene Kushelew
Developed by Dr Mauricio de Maio from Brazil the «8 Point Approach is a revolutionary new way to achieving a non-surgical face …

8 punktløft FAQs

Er 8 Point Lift riktig for meg?

Hvis du er over 35 år, spesielt hvis du har begynt å legge merke til at ansiktet ditt slipper eller faller, er det sannsynlig at du vil være en god kandidat til denne teknikken. Hvis du har mer alvorlig slapphet, er det fortsatt et godt resultat, men det kan være nødvendig med flere filler og muligens noen forskjellige teknikker for å få de beste resultatene.

Når ser jeg resultater fra en 8-punktsløft?

Resultatene er øyeblikkelige, og vi vil ofte kontrollere resultatene i et speil med deg under behandlingen for å vise deg fremdriften din.

Hvor lenge varer 8 Point Lift resultater?

Resultatene kan vare i gjennomsnitt ca 12-18 måneder, men det kan være nødvendig med tilleggsbehandlingsbehandlinger for å oppnå og opprettholde ønsket utseende.

Er 8 Point Lift dyrt?

Den 8 punktløft bruker minimale mengder fyllstoff for å oppnå maksimale løfteeffekter, noe som gjør det til en kostnadseffektiv bruk av dermal filler.
For tidlig slapphet, forvent å bruke 2-3 sprøyter, mens mer signifikant sagging kan bety at mer produkt er nødvendig for å oppnå ideelle resultater.
Resultatene kan vare i gjennomsnitt ca 12-18 måneder, men det kan være nødvendig med tilleggsbehandlingsbehandlinger for å oppnå og opprettholde ønsket utseende.

Hvor lang tid tar 8 Point Lift?

Prosedyren kan ta fra 30-50 minutter.

Gjør 8 punktløft skadet?

Eventuelt ubehag er vanligvis minimal.

Er det fortsatt noe du lurer på?   

                   Ta kontakt med oss og kom gjerne innom for en uforpliktende konsultasjon så vil vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg.