MICRONEEDLING

Den her revolusjonerende behandlingen fungerer gjennom å gjøre mikroskopiske kanaler i hudens dermis. De knapt synlige kanalene utløser kroppens egne helbredelses-og reparasjonsprosesser, som leder til regenerering av huden, som innebærer att ny  ungdommelig hud skapes på behandlingsområdene.

Ideelt for hudforyngelse

Denne teknikken øker HUDENS FYLLDIGHET MED CA. 10 PROSENT. Alt dette gjør microneedling til den ideelle løsningen for hudforyngelse og anti-aging, samt for behandling av strekkmerker, arr og pigmentert hud……. nesten uten helbredelses tid.

Mer kollagen og elastin

Angelina Jolie, Demi Moore og Jessica Alba er alle fans av microneedling. Prosedyren er en mirakelbehandling som ”oppmuntrer” kroppen til å produsere mer kollagen og elastin. Dette innebærer att huden blir fyldigere og mer ungdommelig på bare noen korte behandlinger (vanlig med 3-6 behandlinger).

Microneedling er egnet til en rekke indikasjoner

  • Kollagenforstyrrelser
  • Utvidede porer
  • Aldrende hud
  • Solskadet hud
  • Pigmentforandringer
  • Hårtap
  • Arr (alle slags arr)
  • Hudskader

Microneedling mot hårtap

Microneedling brukes innenfor medisin på mange forskjellige områder. Når kroppen utsettes for et traume, så starter en kjedereaksjon, som har til formål å begrense skaden og hele den Oppståde skaden. Som en del av denne prosessen avgies fler viktige molekyler, signal stoffer og celler, som deltar aktivt i reparasjons og helings prosessen. Microneedling påfører huden et kontrollert traume, som tilpasses den ønskede effekt av behandlingen. Hvis det blir brukt riktig, så kan Microneedling stimulere hårrøttene og gi ny-vekst av håret. I henhold til et vitenskapelig studie fra 2013, så økte antall hår per cm2 med 91 hår hos pasienter, som ble behandlet med Microneedling og Minoxidil 5%. Gruppen av pasienter, som bare fikk Minoxidil 5% hadde bare en mer-vekst på 22 hår/cm2. Effekten av Microneedling skyldes fler forhold, herunder avgivelse av vekstfaktorer fra blodplatene. Aktivering av blodplatene øker også frigivelse av vekstfaktorer som finnes i huden øverste lag og det stimulere regenerasjon av huden. Traumet fra Microneedling stimulerer stam-celler i hårrøttenes stam celler som en del av sårhelingprosessen. I tillegg medfører også at gener, som står for hårvekst, herunder B Catenin, Wnt3 og Wnt10b aktiveres.

Har du spørsmål om Microneedling? 

Vi skjønner, at beslutninger rundt kosmetisk behandling, kirurgisk eller medisinsk, kan være vanskelige. Dette gjelder utseendet ditt og det er viktig at du gjennomgår din situasjon med en kompetent behandler, som tar hensyn til nettopp din situasjon. Skriv til oss i dag og vi kan sammen jobbe for en løsning, som passer til din situasjon og dine behov.