TRÅDLØFT

Ansiktsløft med tråd. Slipp kirurgi!

Hva er Trådløft

Trådløft er den ideelle behandlingen for menn og kvinner som søker ansiktsløftning uten kirurgi. Dette er en ny metode som strammer opp slapp hud og gir ansiktet og halsen et friskere, glattere og mer ungdommelig utseende. Metoden er trygg, skånsom og enkel og utføres kun i lokalbedøvelse, evt med noe beroligende for de som ønsker det.

Hvordan utføres Trådløft?

Etter først en grundig samtale og undersøkelse, settes lokalbedøvelse i små punkter der tråden skal inn og ut. Tråden har små knuter og “mothaker” som gjør at den enkelt kan trekkes under huden i èn retning men ikke den andre. Dermed kan man stramme huden over tråden og når man så slipper huden – da henger den der! Etter så å ha strammet trådene og fått det resultatet man ønsker, klippes endene korte og forsvinner under huden.

Bivirkninger og komplikasjoner

Bivirkninger og komplikasjoner ved tråløft er sjeldne og få. Man kan imidlertid få forbigående ubehag, blåmerker, hevelse de første dagene. Dersom du mener du kan ha fått infeksjon, ta umiddelbart kontakt med klinikken, så hjelper vi deg.

Etter et trådløft

Du bør være forsiktig med å gape høyt, vri hodet og ligge med ansiktet ned i puta de første ukene.

Varighet av trådløft

Dersom man danner en sårflate under huden der arrvev oppstår (som ikke er synlig fra utsiden), kan et trådløft ha effekt like lang effekt som et kirurgisk ansiktsløft. Trådløft varer inntil et år dersom behandlingen gjøres uten å lage sårflate. Ingen behandling, selv ikke det mest omfattende kirurgiske ansiktsløft, er evigvarende da ansiktet stadig er i forandring hele livet.

Hva koster det?

Prisen på trådløft varierer etter hvor mange tråder man bruker.
2 tråder (dvs èn på hver side): kr  4000,-
6 tråder: kr 10 000,-
Mer enn 6 tråder avtales individuelt.
VELKOMMEN TIL GRATIS KONSULTASJON!