top of page

8 point facelift/ansiktløft

Estetika-png.png
8 point facelift.png

Viktig informasjon

Vil du ha et mer ungdommelig, men likevel naturlig løftet utseende? 8 Point

 

Lift er en teknikk for å gjenopprette volum på 8 strategiske områder, noe som gir maksimal løft og støtte ved hjelp av en relativt liten mengde dermal fyllstoffer. Resultatene er øyeblikkelige, med minimal ubehag.

Denne teknikken er ideell for alle som begynner å legge merke til litt hudslapphet. De vanligste tingene som folk med hudlakksrapport inkluderer:

  • hud sagging eller ansikt ‘slippe’

  • «Trøtt» ser under øyeområdet

  • Jowls danner langs kjevelinjen

Når vi blir eldre, mister viktige områder i ansiktet sitt volum. Den 8-punktsløftingen retter seg mot disse nøkkelområdene ved hjelp av et hydratiserende dermal filler, for å skape et vakkert, naturlig løftet resultat med minimal ubehag. Den 8-punkts metode ble opprettet av den verdensberømte brasilianske plastikkirurg Mauricio de Maio.De 8 strategiske løftepunktene er en generell retningslinje som skal tilpasses dine behov. En personlig konsultasjon er nødvendig for å bestemme det beste «totalt utseende» for ansiktet ditt.

De 8 hovedområdene inkluderer:

Cheek bein / struktur

En liten mengde volum i området forbedrer kinnbenet og hjelper ofte med å løfte nasolabialene

Tåre gjennom / midface

Reduserer utseendet av trette huler under øynene. Hvis du har betydelige huler, kan det hende du trenger ekstra produkt med et mykere, mer fleksibelt dermal filler for å hjelpe med dette.

Nasolabial fold ved siden av nesen

Dette området dypes ofte med alderen, så å legge til volum her kan bidra til å gi et mer ungdommelig utseende. Noen liker å ha nasolabiale folder, mens i andre er det aldring og dermal fyllstoff kan være til nytte.

Munnhjørner

Munnens sving med alder gir en «ned rynke» som kan få oss til å se trist eller bittert ut. Å skape litt støtte med dermal filler kan ikke bare løfte ansiktet, men få oss til å se lykkeligere også!

Prejowl-område

Volummangel i kjeve-, kind- og hakeområdet kan alle bidra til jowlformasjon, så erstatning av volum i hulen langs kjevelinjen, sammen med de andre områdene i 8 Point Lift, kan alle bidra til å redusere eller forbedre jowls.

Jawline

Når vi blir eldre, mister vi kjeftens vinkel eller vinkel, noe som bidrar til å løfte og støtte underlaget, slik at nedre ansiktet begynner å falle fremover, noe som bidrar til jogging og sagging. En subtil forbedring av kjevevinkelen kan bidra til å løfte disse områdene. Hvis du har betydelig tap av volum i dette området, kan det hende du trenger mer produkt og forskjellige teknikker for å få de beste resultatene.

Nedre kinnvolum / bukkalområde

Hulling i buccalområdet kan bidra til «trekkspenne» -linjene og kan få oss til å se på seg, mens behandling av dette området med fyllstoff kan bidra til å forbedre kinnets naturlige kurve og struktur.

Bestill konstulasjon. Raskt, Enkelt og Gratis

bottom of page